Izvor:
30.10.2019 u 16:36
0

OVE JESENI SU NEIZOSTAVNE: Tri modela SUKNJI ostaviće sve bez daha! (FOTO)

Proverite koji model suknje će biti it komad ove sezone.

Kožna suknja

Nakon što su ove sezone postale i te kako popularne kožne pantalone (ili imitacija kože), na red je došla i kožna suknja. Kako je postala it komad, nudi se u najrazličitijim krojevima i detaljima, cigareta kroja ili A-kroja, na kopčanje, s velikom mašnom, s kaišem, pa čak i plisirana – u čemu se preklapa s drugim velikim trendom. Osim najseksepilnije crne i klasične smeđe, kožnih sukanja ima i u drugim bojama, poput crvene i zelene.

Plisirana suknja

Plisirane suknje nisu novost. Činilo se da su na vrhuncu popularnosti prošle godine, ali trend se nastavio i ove, s još većim zamahom. I dalje su vrlo popularne, a sad su došle u novim oblicima. Nisu samo jednobojne već i sa zanimljivim uzorcima, a posebno su zanimljive one karirane, od debljeg vunenog materijala. Postoje i one od prozirnih materijala, šifona ili tila s podsuknjom, u čemu se preklapaju s trendom broj 3…

Prozirne suknje

Izgleda da je s dolaskom jeseni sve postalo prozirno, potpuno netipično za hladniju sezonu. Vrlo su popularne prozirne haljine od tila, topovi i košulje (po mogućnosti s puf rukavima), pa nisu više čudne ni suknje kroz koje se vidi. Većina ih, ipak, ima podsuknju, tako da je potpuno proziran tek donji deo suknje.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter