Izvor:
05.11.2019 u 10:30
0

OVE SEZONE PONOVO U TRENDU: Tople i udobne DŽEMPER HALJINE možete nositi u svakoj prilici! (FOTO)

Bez mnogo trudi imaćete perfektan stajling.

Došao je onaj period kada su temperarture pale, kada su dani znatno hladniji. Potrebno nam je nešto što će nas ugrejati, a u isto vreme delovati moderno. U takvim uslovima, džemper haljina je pravi izbor.

Nabavite nekoliko modela, i spremno se suprotstavite ovim jesenjim vetrovitim danima. Džemper haljine se savršeno uklapaju sa plitkim i dubokim čizmama, patikama, pa čak i štiklama.

Mogu da budu ležerna i elegantna varijanta u zavisnosti od aksesoara koje izaberete. U modi su sve dužine i aspolutno svi modeli. U njima ćete izgledati ženstveno, a ujedno će vam biti i udobno.

Crna kombinacija je uvek siguran izbor sa kojim nema greške. Krem haljina i crne bajkerke su uvek dobar izbor. Za elegantniji izgled izaberite čizme sa štiklom. I u kombinaciji sa patikama izgleda fenomenalno. Sa takvim stajlingom uvek ste spremne za izlazak u grad.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter