Izvor:
11.05.2016 u 19:27
0

PRATITE TREND: Bazični komadi za svaki stajling (FOTO)

U ormanu svake pripadnice lepšeg pola, važno je da stoje bazični komadi koji su neophodni.

Ako imate od odeće sve zasebne komade koje ne možete kombinovati, bićete u problemu jer ne možete da obučete uvek istu stvar za svaku priliku. Važno je da uspostavite ravnotežu sa više različitih tipova odeće.

Bele majice i topovi

Bezvremena bela boja i majice u istoj. Ovo je osnova svih beskrajnih mogućnosti, u zavisnosti od odela. Za vikend stil, obucite belu majicu sa farmerkama i jaknu vežite oko struka. Preko nedelje, na poslu obucite mini suknju od kože ili pantalone niskog struka pa upašite belu majicu i izgledaćete odlično.

Dobre farmerke

Vašem ormanu i vašem stilu uvek treba dobar par farmerki da bi bio potpun. Uz odgovarajuću obuću (sandale, patike, baletanke) i sada već popularan iscepani teksas, bićete u stanju da zaustavite saobraćaj kad se pojavite. Farmerke su univerzalni jezik za sve kombinacije.

Haljina

Dobra haljina je glavna komponenta jednog stajlinga. Ove sezone u trendu je midi haljina, koja je srednje dužine. Lako ju je komninovati sa teksas, kožnom i ostalim vrstama jakni. Kao teksas i ova vrsta haljine takođe izgleda dobro sa bilo kojom vrstom obuće.

Klasične bele patike

Ako ikada brinete da ste previše ili loše obučeni ili jednostavno želite da izgledate opušteno, bele patike su idealan izbor. Kombinacija farmerki, crne majice, bombarder jakne i belih patika predstavlja odličan stajling za više prilika.

Crni blejzer

Možda ste mislili da ne spada u osnovne komade odeće, ali ipak svaka žena treba da poseduje jedan crni sako za svaku priliku. Ukoliko imate previše različitih obaveza, a iz kuće ste krenuli u belim patikama i džinsu, uzmite samo crni blejzer preko. I neka vam uvek stoji na vidnom mestu okačen, kako bi vam uvek bio na dohvat ruke.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/people/BuyDotExpress/adore/verygreatoffer/kennethcole/OffersSuperb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter