Izvor:
27.02.2017 u 22:31
0

U INAT DUŠMANIMA: Govorili su joj da je debela, a onda je SMRŠALA 40 kilograma i svima začepila usta! (FOTO)

Kajla (22), kanadska studentkinja medicine za negu starijih bolesnika, ima više od 7.500 korisnika na Instagramu, gde je 12 meseci iz dana u dan dokumentovala svoju transformaciju i pred očima fanova izgubila 40 kilograma.

Kako je rasla, svi su joj uvek govorili da bi, kada bi smršala bila mnogo lepša i seksi, a jednom joj je neko rekao da je “protraćeno lepo lice”, objasnila je Kajla u nekim od postova koje je stavila uz fotografije.

Kajla se borila težinom godinama, 2014. uspela je da smrša oko 18, a onda je sve povratila naredne godine.

Zato je u decembru 2015. odlučila da se podvrgne ugranji gastričkog bajpasa i uz pomoć njega je sa 117 spala na 77 kilograma.

Samo dve nedelje nakon operacije Kajla je počela da objavljuje fotke sa putovanja kroz mršavljenje, a pozma u bikiniju i topićima ohrabrila mnoge devojke koje u budućnosti žele da se podvrgnu ovoj operaciji.

Telegraf
Foto: Instagram/kayla_gotfit

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter