Izvor:
14.03.2017 u 18:16
0

DŽABA VAM SILIKONI: Pogledajte kakav oblik ženskih usana muškarci najviše vole!

Smatra se da su savršene, senzualne pune usne status seks-simbola, zbog čega žene hrle kod plastičnog hirurga sa zahtevima da im napravi baš takve. Međutim, dok velike, pune usne mogu da izgledaju dobro pred kamerama i na fotografijama, one neće baš uvek dobro delovati na licu obične žene i u svakodnevnim prilikama.

Kako da izmerite svoje usne? Žene obično žele da imaju senzualne usne poput Andžline Džoli i Kajli Džener. A da li im je baš to potrebno? Da li će ih takve usne učiniti privlačnijim suprotnom polu?

Nova studija koju je sprovela estetska hirurgija lica JAMA otkrila je koji je to muškarcima najatraktivniji oblik usana.

Istraživači su ciljnoj grupi dali da pogleda 100 fotografija žena sa različitim dimenzijama usana, a cilj je bio da otkriju koja je veličina i koji oblik usana najatraktivniji grupi.

Reč je o različitom odnosu debljine gornje u donje usne

1. Odnos 1 : 2 – donja usna je 2 puta deblja od gornje

2. Odnos 1 : 3 – donja usna je 3 puta deblja od gornje

3. Odnos 1 : 1 – donja i gornja usna su iste debljine

4. Odnos 2 : 1 – gornja usna je 2 puta deblja od donje

Rezultati pokazaju da je najatraktivniji oblik usana razmera 1 : 2 gornje i donje usne, a to je prikazano na 1. fotografiji.

I žene i muškarci složili su se da usne koje su bile pune, ali ne preterano velike, bile najatraktivnije.

Rezultati su bili prilično zanimljivi budući da je trend, a posebno u kancelariji plastičnog hirurga, vidno punija gornja usna.

Autori studije zalažu se za očuvanje prirodnog odnosa ili za postizanje odnos 1 : 2 u postupcima povećanja usana i izbegavaju puniju gornju usnu, što se često viđa međ poznatim ličnostima.

Iako se čini da su pune usne trend prema pisanju medija, ljudska psiha očito misli drugačije.

Uzmite ovo sa rezervom, i pre nego što krenete kod plastičnog hirurga da svojim usnama date savršen 1 : 2 odnos, razmislite. Pokušajte prvo da zavolite usne kakve već imate.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter