Izvor:
20.03.2017 u 08:55
0

KADA STE U ŽURBI: Pomoću ovih upustva doterajte se savršeno za samo pet minuta!

Ne biste verovali, ali spremanje može imati terapeutski učinak. Rutina je bitna i bilo bi dobro posvetiti joj malo više pažnje, jer ona utiče na naš stil života. Nekad ustanemo na "levu nogu“ i jedva se nateramo da izađemo iz kreveta, a kamoli još i da se malo doteramo. U nastavku vam donosimo pet saveta kako da ubrzamo proces spremanja i kako da se savršeno doteramo u svega pet minuta.

U prva 3 minuta uradite ovo:

Odlučite li se za proizvode koji se mogu višestruko upotrebiti, uštedećete i vreme i novac, a isto tako dobićete maksimum od proizvoda za ulepšavanje. BB i CC kreme su jako dobar proizvod kojima ćete uštedeti na vremenu, naročito u jutarnjim satima. Zaštitiće vašu kožu tokom večernjeg izlaska, a koža će vam biti besprekorno čista. Rumenilo i ruž se brzo nanose, zato ih ponesite u torbici kako biste mogli da se doterate tokom dana.

Nabavite suvi šampon i regenerator za kosu i upotrebite ih u narednom minutu

Kada nemate vremena za pranje i sušenje kose, upotrebite suvi šampon i suvi regenerator. Suvi šampon je idealan proizvod za one dane kada nemate baš puno vremena i ne samo da super upija višak masnoće s vaše kose nego joj daje i volumen. Vaša kosa nakon upotrebe suvog šampona izgleda sveže, a isto tako i dobro miriše. Verujemo da svaka žena u svojoj toaletnoj torbici ima jedan od ovih proizvoda.

Pronađite sjaj koji će naglasiti vaše usne i naredni minut posvetite njima

Ako nemate vremena za šminkanje, stavite malo sjaja žarke boje koje će vam podariti svež izgled. Crvena, koraljna i roza boja sjaja nikada ne izlaze iz mode.

Imate unapred spremnu garderobu

Unapred si pripremite što ćete odjenuti

Pre nego što legnete u krevet, izdvojte pet minuta i razmislite šta ćete ujutro da obučete. Pronađite i pripremite sve svoje kozmetičke proizvode kako ujutro ne biste trošili vreme pokušavajući ih pronaći.

Volite sebe

Odeća, šminka i frizura podižu vaše samopouzdanje, ali to ne čini vašu lepotu. Lepota dolazi iznutra. Prihvatite svoju prirodnu lepotu i volite se.

Izvor:vesti-online.com
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter