Izvor:
26.03.2017 u 05:04
0

BUDITE U TRENDU: Ove frizure će biti pun pogodak ovog leta! (foto)

Frizura je najlakši, a često i najpametniji način da nešto promenite na sebi. Probajte ove tri, lako se prave, a teško zaboravljaju. Ove sezone kosa je nalik slikarskom platnu, pa napravite unikatno remek-delo. U modi su leptirići, cveće, rajfovi…

Razdeljak na sredini

Italijanke su početkom godine rešile da se češljaju na razdeljak. Videvši to, počele su da rade isto i žene širom sveta. I tako je ova frizura za tili čas postala hit. Danas se razdeljak nosi na razne načine – možete da se zagladite tako da sve bude pod konac ili da ležerno zavežete kosu u rep. Osim toga, razdeljak lepo stoji i na ravnoj i na kovrdžavoj kosi. Važno je samo da bude na sredini. Frizeri kažu da ovakva frizura ima mnogo prednosti. Prvo, lako se pravi, praktična je za manipulaciju, a i pristaje različitim tipovima žena, posebno onima sa srcolikim oblikom lica.

Niska punđa

Ako želite da napravite dobar preokret u svom stilu, onda se ugledajte na Francuskinje. Jednostavno, one znaju. Između ostalog, vole taj neobavezni, nedovršeni izgled i u skladu s tim lansirale su novu frizuru – banana punđu. Nosi se nisko na vratu i asimetrična je, a tako je kul i stajliš. Uhvatite u šaku celu kosu, pa je motajte ukrug. Nemojte slepljivati kosu za glavu, već delove punđe pažljivo razbarušite.

Pletenice u kosi

Pletenice su uvek u modi. Valjda zato što deluju ženstveno, romantično i seksi. Sada su posebno aktuelne sitne kike na nekoliko različitih mesta u kosi. Na primer, zavežete deo kose u rep na sredini glave, a onda u donjem delu, levo i desno, ispletete dve tanke kike.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter/pancevo_online, Twitter/efrizercom, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter