Izvor:
01.04.2017 u 19:54
0

IZLEČILA AKNE JEDNOSTAVNIM TRIKOM: Devojka otkrila tajnu svoje sada čiste kože! (FOTO)

Rejčel je vrlo lepa devojka. S 18 godina bila je pozvana da učestvuje na izboru lepote, ali poziv je odbila zbog svoje problematične kože koja joj je stvarala neprijatnost i sram. Ipak, četiri godine kasnije, 22-godišnjakinja je konačno pobedila ovaj problem i to promenom ishrane.

Njeno naporno i dugotrajno putovanje rezultiralo je čistom kožom, a Instagram profil na kojemu je prenosila faze oporavka svoje kože proširio se svetom i mnogim mladim ljudima poslužio kao dobar priručnik i još bolja inspiracija.

I dok se mnoge devojke i žene stide svog lica bez šminke, ona je uprkos teškom obliku akni koje je imala objavljivala fotografije svog lica gotovo svakodnevno.

Nakon dugotrajnog bezuspešnog korišćenja raznih medicinskih preparata, Rejčel je shvatila da je hrana koju konzumira osnovan uzrok problema. Izbacivši ugljikohidrate i šećer iz svoje ishrane, njena koža je doživela preporod.

Samo tri dana nakon što sam izbacila ugljikohidrate i šećere, a povećala unos zdravih masti, počela sam da primećujem da mi na licu ne nastaju nove akne i upale otkrila je devojka.

Započela je da primenjuje vegansku ishranu, a lice je negovala u minimalnoj meri, koristeći samo prirodne preparate.

Na fotografiji snimljenoj samo sedam nedelja nakon promene ishrane, njeno lice je vidljivo čišće i zdravije, a ožiljci koje su akne ostavile joj, kaže, ne smetaju. Njih takođe tretira prirodnim preparatima i svesna je da mora proći još dosta vremena kako bi oni u potpunosti iščezli. Najvažniji joj je, kaže, povratak samopouzdanja.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter