Izvor:
03.04.2017 u 14:09
0

ČIPKA U PROLEĆE? Veliko da, ali na malo drugačiji način!

Čipka je uvek u modi, ali je svake sezone nosimo na malo drugačiji način.

Čipka je materijal koji se smatra vanvremenskim, ženstvenim i prefinjenim. Ova otmena tkanina sa bogatom istorijom na najbolji način izražava stil žene i često se koristi za ukrašavanje odeće, donjeg rublja, pa čak i za dekorisanje enterijera.

Danas je čipka gotovo svuda. Odeća od čipke je senzualna i pomaže da izgledate seksi, ali na zavodljiv način. Modni dodaci takođe uživaju u čipkanom tretmanu ove sezone.

Kada birate komade od čipke, bez obzira da li su to odevni komadi ili modni dodaci, koristite je u malim dozama. Zbog svoje bogate teksture, ne treba preterivati sa čipkom. Jedan komad od čipke treba da bude opšta, centralna tačka vašeg izgleda.

Postoji bezbroj načina kako možete nositi odeću od čipke, ali samo nekoliko predloga jasno dobija na popularnosti u ovoj sezoni.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Instagram/m_a_r_____m_a_r

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter