Izvor:
07.04.2017 u 09:02
0

BUDITE U TRENDU: Ova boja kose biće apsolutni HIT PROLEĆA! (foto)

Trend neobičnih nijansi kose ne jenjava…

Kada uđete na bilo koju društvenu mrežu poput Instagrama ili Pinteresta, primetićete dosta slika sa različitim frizurama u svakojakim bojama koje očaravaju na prvi pogled. Ali, gledanje frizura u boji šarenih bombonica i farbanja u iste je potpuno drugačija stvar, zar ne? Zato nas je oduševio izbor za najlepšu boju kose ove sezone koja je suptilna, ali i dalje očaravajuća.

Geode nijansa kose je ove sezone postala popularnija od boja duge, a ako se pitate i zašto – evo odgvoora. Umesto svetlih, vibrantnih boja kroz kosu koje nisu baš primerene za svaki posao i stil žena, geode trend se fokusira na različite nijanse tamno plave i ljubičaste koje se rade tehnikom sombre (suptilnom verzijom klasične ombre tehnike farbanja), a koje kosi daju sjajan i nalik na kamen ametist izgled – naročito na svetlu.

Kako se dobija ovakav izgled kose?

Kako kaže Čerin Čoi, jedna od profesionalnih kolorista u Los Anđelesu, farbanje počinje od samih krajeva kose, gde se nanosi najviše farbe. Kako se ide prema korenu, boja postaje sve nežnija i suptilnija. Finalni efekat je dosta suptilniji od prethodnog trenda “duge”, a održavanje je svedeno na minimum, jer ne morate da farbate koren kose.

Kako vam se čini ovaj trend i da li biste ga isprobali?

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: old.budi.in, Twitter/BoundforStyle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter