Izvor:
15.04.2017 u 17:35
0

VEĆ SEDAM GODINA RADI ISTU STVAR: Pevačica (42) otkrila svoj izvor lepote!

Slavna pevačica Fergi ponosna je majka trogodišnjeg dečaka, a njen suprug Džoš Duhamel jedan je od najzgodnijih holivudskih frajera.

Četrdesetdvogodišnja Fergi ima telo kakvo bi mnoge žene poželele, a izgleda mlađe i od mnogih svojih koleginica.

Fergi priznaje da je tajna njene linije u redovnom vežbanju i pravilnoj ishrani. Ipak, ona i njen suprug otkrili su još jednu tajnu, koju praktikuju svako jutro već sedam godina, za koju se kunu da im daje svu potrebnu energiju za dan pred njima.

Radi se o zelenom smutiju, napravljenom od spanaća, kelja, celera, jabuke, banane i kruške. Kako su otkrili u najnovijem izdanju magazina „Helt", ovaj napitak nazivaju "energijom u čaši".

S druge strane, zajedno ne vole da vežbaju, pa se fokusiraju na sopstvene rutine.

Morate da vidite moju suprugu kada se fokusira na neki cilj, kao npr. dovođenje u formu za neki važan događaj. Dajte joj nekoliko dana i to je to. Ne znam kako joj to uspeva, ali uspeva – otkrio je Džoš.

Izvor: super zena
Foto: Liana Conis Blog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter