Izvor:
20.04.2017 u 12:54
0

TAJNA NJENOG TELA: Džej Lo nikada ne bi okusila OVE tri namirnice!

Čvrsto i zanosno telo pevačice Dženifer Lopez rezultat je višegodišnjeg vežbanja, nastupanja na bini, ali i strogog režima ishrane. Lepa glumica i pevačica sada je otkrila tajnu svoje senzacionalne figure!

Naime, sve što Dženifer jede je organskog porekla, a nikad ne konzumira prerađenu hranu, poput industrijskih grickalica, slatkiša ili sličnih prerađevina, iako bi zbog čestih poslovnih obaveza mogla da padne u iskušenje.

Upravo zato uvek imam zdrave grickalice u torbi, poput voća i povrća otkrila je latino diva za magazin People.

Za ručak ona najradije jede lososa i salatu od brokolija, paprika i tikvica. Uživa i u kombinaciji kelja, sira i tostiranih bundevinih semenki, dok uveče uživa u grilovanoj svinjetini ili piletini posluženoj uz kinou ili pečeni džem.

Ipak, zanosna 48-godišnjakinja ima i svoje slabosti. Ona povremeno "zgreši" sa domaćim sladoledom od čokolade ili keksom s komadima čokolade.

Figuru održava svakodnevnim treninzima sa privatnim trenerima, a svoj dobar izgled duguje i životu bez poroka.

Ne pijem alkohol, ne pušim i ne konzumiram kofein. U retkim prilikama kada se zaželim kafe, naručujem bezkofeinsko piće – priznala je Dženifer.

Izvor:
Foto: Twitter/#WHT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter