Izvor:
22.04.2017 u 15:15
0

PUĆENJE VIŠE NIJE U MODI: Žene širom sveta smanjuju usne, rezultat izgleda jezivo! (FOTO)

Iako su pune usne godinama imperativ u svetu lepote, sada se pojavio još jedan trend ulepšavanja usana, koji mnogi smatraju bizarnim.

Prema podacima stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije, trend uvećavanja prati nagli pad, a o tome govori i činjenica da se u azijskim zemljama popularizovao zahvat smanjenja usana.

Smanjenje usana hirurškim putem podrazumeva uklanjanje kože sa usana, tačno na granici sluznice, a šavovima se stvara nova linija. Rezultat su manje i vidno tanje usne.

Kako je poznato, smanjenje usana je dosta skuplje od umetanja klasičnih filera za uvećanje, te cena varira od 1.000 do 3.000 dolara.

Lekari ipak napominju da je razlika između povećanja i smanjenja usana u tome što su fileri privremeni, a smanjenje trajno, zbog čega bi trebalo dobro da razmislite pre nego što se odlučite da primenite ovaj neobičan trend.

Kurir
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter