Izvor:
30.04.2017 u 18:19
0

ONA IMA 71. GODINU, A LICE I TELO ŽENE OD 40: Hiljade dama počelo da kopira njenu tajnu! (FOTO)

Da li ste nekada čuli za Normu Kamali?

Poznata je američka modna dizajnerka, ali je i te kako slavna širom sveta po još jednoj stvari – njenoj mladolikosti koja zaustavlja dah.

Naime, Norma ima 71. godinu, a njeno lice i telo izgledaju bar 30 godina mlađe!

Ne trudim se da sakrijem godine, valjda se zato i ne vide kroz osmeh je rekla Norma i istakla da se nikada nije podvrgla plastičnoj operaciji.

Naprotiv, njena tajna mladolike i zategnute kože u osmoj deceniji je potpuno prirodna – zeleni čaj i maslinovo ulje, tvrdi Norma. Ono što je takođe uticalo da joj koža i danas bude blistava, meka i besprekorna, jeste i to što se nikada nije mnogo šminkala. Jedino što na njenom licu nije prirodno jesu maskara i olovka za oči koje koristi svakodnevno i upravo u tome i jeste njena tajna neverovatne mladolikosti.

Pored toga što veoma vodi računa o koži, Norma redovno vežba i zdravo se hrani, ali i inspiriše mnogo mlađe žene da počnu da vode računa o svom izgledu i zdravlju što je pre moguće.

Izvor: Stil
Foto: Instagram/normakamali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter