Izvor:
31.05.2016 u 16:55
0

VIŠE OTKRIVENO, NEGO PREKRIVENO: Nekada donji veš, a danas haljinica! (VIDEO)

Od davnih 1920- ih godina mnogo toga se promenilo, posebno što se odeće tiče. Kada gledamo malo starije filmove i serije, možemo da vidimo da su dame ranije isključivo nosile dugačke haljine, a donji veš je podsećao na današnje mini haljinice. Međutim, da bi izgledao seksi, tada je veš bio ukrašen čipkom, svilenim trakama ili mašnama.

Svaka decenija obeležila je sve kraće i kraće, kako brushaltere, tako i gaćice, a u periodu četrdesetih i pedesetih godina, donji veš nije bio iz jednog dela nego je bilo dozvoljeno da se vidi stomak. Danas je, i te kako, zastupljen minimalizam pa ženski donji veš jedva da se vidi.

Pogledajte ovaj zanimljiv video!

Happytv.tv
Foto: Youtube Printscreen/Glamour Magazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter