Izvor:
14.05.2017 u 16:40
0

NAJSEKSI BAKA INSTAGRAMA: Ova Srpkinja diktira modu, ovu su njene kombinacije za leto!

Iako trenutno živi u Italiji Žaklina, rodom Srpkinja, za svoj stil kaže da je mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske gde je svojevremeno živela. Ona ima 47 godina i ponosna je baka, a zbog mladolikog izgleda mnogi je zovu "najseksi baka Instagrama". O njoj je pisao i britanski "Daily mail".

Žaklina ima dve unuke i ćerku od 28 godina, pa je njen hašhtag na svakoj fotografiji #grandmotherwholovesfashion, odnosno "baka koja obožava modu".

O njoj su pisali kao o ženi koja je puna pozitivne energije iako je njen sin Stefan poginuo na Božić u Beogradu.

"Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu", izjavila je za strane emdije ova prelepa baka.

Ovu seksi baka koja je i modna blogerka na Instagramu prati 160.000 ljudi, a svaka njena nova objava izaziva oduševljenje kod pratilaca jer je njen modni ukus izuzetan.

Ovo su samo neki predlozi za predstojeće lete, a Žaklina predlaže stil koji odiše ženstvenošću i seksipilom.

Kako se vama čini?

Super žena
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter