Izvor:
22.05.2017 u 03:09
0

SVE MOŽETE SAME! Pobedite celulit uz samo dva sastojka!

Osamdeset odsto žena ima celulit, a pomoću ova dva sastojka napokon možete da ga se rešite!

Većina žena muku muči sa celulitom, a ni poznate dame nisu izuzetak. Kozmetičarka slavnih ličnosti Natalia Robinson, kaže da su vam potrebna samo dva sastojka da konačno pobedite narandžinu koru!

Ona savetuje da napravite masku od sode bikarbone i manuka meda.

Objašnjavajući ovo rešenje za celulit u koje se zaklinje, Robinsonova kaže da ćete masiranjem nogu ovom maskom poboljšati protok krvi.

“Soda bikarbona je odličan prirodni piling za kožu, dok med pruža koži vlažnost. Med je prirodni sastojak koji otvara pore i smanjuje pojavu celulita, a da pritom ne napuni telo toksinima i hemikalijama koje se nalaze u kozmetičkim proizvodima”, dodaje ona.

Robinsonova pojašnjava da je za pravljenje maske potrebna kašičica meda i kašičica sode bikarbone, a zatim se ta smesa izmeša i doda se malo vode. Nežno se masira u kožu – uz poseban naglasak na noge, butine, stomak i ruke – u trajanju od oko dva, tri minuta.

Ona kaže da se time smanjiti pojava celulita, ali upozorava da ne preterujete jer vam mogu popucati kapilari ukoliko previše jako masirate kožu.

Izvor: savrsena.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter