Izvor:
24.05.2017 u 01:38
0

ŠORTS KOJI JE ZALUDEO SVET: Da li biste nosili ovo „ČUDO“!

Dostupne su u dve nijanse, prate liniju tela i visokog su struka koji je ponovo moderan. Već ste imali priliku da vidite različite modele farmerki – od onih s plastičnim materijalom na kolenima preko potpuno plastičnih, prozirnih pantalona do blatnjavih farmerki. A sada su na red došle " šorts farmerke", odnosno pantalone koje se lako pretvaraju u šorts.

Ove farmerke su delo ‚‚ Opening Ceremony i Y/Project". Dostupne su u dve nijanse, prate liniju tela i visokog su struka koji je ponovo moderan.

Već ste imali priliku da vidite različite modele farmerki – od onih s plastičnim materijalom na kolenima preko potpuno plastičnih, prozirnih pantalona do blatnjavih farmerki. A sada su na red došle " šorts farmerke", odnosno pantalone koje se lako pretvaraju u šorts.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ yproject_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter