Izvor:
24.05.2017 u 08:29
0

PET LAKIH TRIKOVA: Evo kako da na brzaka eliminišete podočnjake!

Sa modernim ritmom života i radom od jutra do sutra, sasvim je uobičajena pojava nenaspavanost. A s njom dolaze i mrski podočnjaci.

Ovaj problem se dosta lako rešava, i to prirodnim metodama.

Krastavci

Za ovu foru ste sigurno čuli ili je makar videli u nekom filmu. Dovoljno je da samo isečete deblje kolute krstavca i stavite ih na oći. Pošto su puni aktioksidansa, za 15 do 30 minuta smiriće vaše otečene podočnjake.

Mleko

Punomasno mleko je bogato proteinima, vitaminima, aminokiselinama i mlečnom kiselinom, koji pomažu smanjenje otoka. Dovoljno je da dva parčeta vate nakvasite mlekom i stavite na oči, te ih pustite da deluju 15 minuta.

Čaj

Crni i zeleni čaj sadrže kofein i tanin. Skuvajte čaj, pustite da se ohladi, a procedura je ista kao sa mlekom.

Aloe vera

Dovoljno je samo da je u debljem sloju nanesete ispod očiju i ostavite da deluje desetak minuta. Potom je skinite vatom i to je to.

Hladna voda

Najjednostavniji način, ali i najefikasniji trik. Pokvasite peškir hladnom vodom i stavite preko očiju. Odmorite u tom položaju desetak minuta, što je dovoljno da vam se podočnjaci smanje.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter