Izvor:
30.05.2017 u 13:48
0

Ima 68 godina i izgleda bolje od dvadesetgodišnjakinja: ODREKLA SE OVE NAMERNICE PRE 28 GODINA! (foto)

Mnoge žene nakon što napune 50 godina smatraju da nije moguće održavati zdravu težinu, ali ova dama to opovrgava.

Kerolin Harc u bikiniju izgleda tako da joj i mnogo mlađe žene i te kako mogu pozavideti. Ova Australijanka se odrekla šećera pre 28 godina nakon što je postala prava zavisnica od slatkog, i ostala je istrajna u svom naumu da živi život baziran na zdravoj hrani bez šećera.

Od toga je napravila i uspešan posao, osnovala je SweetLife, napisala knjigu kako pripremati namirnice i živeti bez šećera, čak i u poslasticama, a neretko je i tema mnogih lajstajl časopisa i naslovnica. U intervjuu za Daily Mail Australia, rekla je da mnoge žene nakon što napune 50 godina smatraju da nije moguće održavati zdravu težinu.

Neke žene i u četrdesetima su joj rekle da otkad su postale majke mogu da sanjaju o povratku na svoju idealnu figuru. Ali da je to zaista moguće, svojim primerom je pokazala sama Kerolin koja, zamislite, ima čak 70 godina. A izgleda ovako.

Stil
Foto: Facebook/Sweet life Australia Pti Ltd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter