Izvor:
30.05.2017 u 18:38
0

NAJOMRAŽENIJE SANDALE NOVI HIT LETA: Dobro ih pamtite iz detinjstva, a sada su opet aktuelne! (foto)

U pitanju je stvar koju smo svi jako dobro zapamtili iz detinjstva i bez koje leto nije moglo da prođe.
Čuvene gumene sandale koje su mnogi nosili kao deca tokom leta, a pogotovo na moru, su ponovo u modi i dolaze u širokom spektru boja.

Modni dizajneri su rešili da udahnu nov život davno zaboravljenim sandalama i sada one mogu da se kupe u roze, plavoj, ljubičastoj i mnogim drugim bojama – ali i stilovima.

Ovoga puta one nisu namenjene samo deci, već i ženama koje žele da se podsete na deitnjstvo i onima koje su uvek voljne da eksperimentišu sa stilovima.

Ipak, trebalo bi da zapamtite da ove sandale za mnoge žene bile uvod u celu filozofiju “lepota bol” i “bolje izgledati nego osećati se dobro”.

Naravno, nove verzije ovih sandala mnogo su udobnije i svestranije u zavinosti od modela za koji se odlučite.

Telegraf
Foto: Instagram/lindsaymaejordan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter