Izvor:
30.05.2017 u 22:55
0

PRVI PUT NA BRAZILSKOJ DEPILACIJI: Ovo je njeno iskustvo!

Depilacija može da bude neprijatna ali je neophodna kako biste izgledale lepo i negovano tokom cele godine, pogotovo leti.

Kada pomislite na leto, plažu,bikini, ne možete a da ne pomislite na brazilsku depilaciju.

To je tehnika uklanjanja dlačica voskom sa pubične oblasti. Sama pomisao na taj deo i koliko je osetljiv mi je bila zastrašujuća. Ipak želela sam da probam i to je ovako izgledalo.

Prvo sam tražila salon, naravno po preporuci, jer za taj deo ne bih baš išla kod prosečnog kozmetičara, jer je sam po sebi osetljiv ali i intiman.

Po dogovoru odlazim u salon i samo što sam se smestila na krevet za depilaciju, istina divan i udoban, krenula sam sa pitanjima. Prvo me zanimalo da li će boleti, da se pripremim, iako je moja toleranvija na bol prilično niska.

Imam veoma gustu kosu i jake dlačiće na telu, ali za lepotu se ponešto mora i otrpeti. Koristli su vosak za osetljivu kožu, kakva je moja inače.

Ono što je važno da je dužina dlačica dovoljno duga za vosak, tako da nemojte ih skraćivati mnogo, jer vosak neće moći da ih ukloni. Bol je bio podnošljiv, nije ni blizu onog strašnog bola koji sam očekivala.

Istina bila sam u rukama profesionalca. Dugogodišnje iskustvo je jako bitno, zbog poznavanja same tehnike kao i svih tipova kože i načina na koji se oni tretiraju.

Depilacija je trajala manje od 30 minuta. Bilo je malo crvenila koje se povuklo već sutradan, koža, meka i glatka, a ja zadovoljna i mirna naredne 2 do 3 nedelje. Svakako bih to ponovo uradila i rado preporučila.

Dolazi leto, zablistajte na plaži i uživajte u suncu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: zadovoljna.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter