Izvor:
31.05.2017 u 20:46
0

Za žene koje žele promenu: OVA BOJA KOSE STOJI SVIMA! (FOTO)

Na Zapadu, stručnjaci su tamno plavu boju nazvali – bronde (fuzija dve reči "plava" i "braon"). Veruje se da je "bronde" izuzetno prilagodljiva boja kose, jer se kombinovani hladni i topli tonovi istovremeno savršeno prilagođavaju različitim bojama kože i očiju.

Prema rečima stručnjaka, „bronde“ je nijansa između plave i braon boje kose. Ovu boju kose nose najpoznatije svetske zvezde – Blejk Lajvli, Dženifer Lopez, Žizel Bundšen, Kara Delevinj i mnoge druge.

Prirodnim plavušama je potrebna usluga frizera, dok vlasnice kestanasto smeđe kose mogu same da pokušaju da prosvetle kosu zlatnim pramenovima. Važno je da se kosa posvetli najviše dve ili tri nijanse u poređenju sa prirodnom bojom. Tako je efekat prirodan, a to je ključ za moderan izgled u ovoj sezoni.

Ova boja kose ne zahteva često farbanje. Za žene sa krhkom i tankom kosom „bronde“ je pravi spas. Ne zaboravite da, iako BRONDE bojenje nije previše traumatično za kosu i ne zahteva često osveženje boje, sačuvajte boju i kosu uz pomoć posebnih linija za obojenu kosu.

Izvor: Grazia
Foto: Instagram/doutzen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter