Izvor:
05.06.2017 u 03:26
0

NAORUŽAJTE SE SREDSTVIMA ZA HIGIJENU: Evo rešenja protiv jakog znojenja!

Neprijatan i jak znoj može da vam upropasti dan, naoružajte se sredstvima za higijenu

Leto i visoke temperature dovode do potrebe za većim unosom tečnosti, a samim tim i do pojačanog znojenja. Rešenje na svu sreću postoji, a da pri tom ne ometa funkciju žlezda.

Da biste sprečili neprijatni miris potrebno je da uradite sledeće:

Uklonite dlačice

Dlačice ispod pazuha treba redovno uklanjati. Na taj način ćete smanjiti neprijatan miris, jer se bakterije koje ga prouzrokuju nalaze upravo na dlačicama.

Dezodorans

Obavezno ga stavljajte posle tuširanja. Najbolje je da to budu dezodoransi bez aluminijuma, jer oni ne zatvaraju pore i ne remete funkciju znojnih žlezda.

Ulošci

Ukoliko se bas mnogo znojite, da biste izbegli tamne mrlje na odeći, koristite uloške. Stavljaju se na garderobu u predelu pazuha sa unutrašnje strane i veoma su efikasni.

Vlažne maramice

Niste kod kuće i niste u mogućnost da se istuširate. U tom slučaju vlažne maramice mogu biti od velike koristi. jednostavno obrišite predeo ispod pazuha vlznom maramicom.

Jednu stvar nikako ne bi trebali da radite, a to je da stavljate dezodorans na već oznojen pazuh. To će sigurno samo pogoršati situaciju.

izvor:telegraf.rs
foto: Twitter/HyperhidrosisCenter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter