Izvor:
09.06.2017 u 12:18
0

BUDI KRALJICA PLAŽE: Izaberi kupaći po meri!

Kraljica plaže ili žena iz senke – izbor je vaš!

Lepotica u kupaćem

Ovog leta je broj modela kupaćih kostima na najzavidnijem nivou ikada. Dizajneri su se prvi put baš potrudili da pored različitih krojeva i materijala omoguće da svaka građa pronađe svoj savršeni komad. Imajte na umu da dobar kupaći kostim mora da prikriva nedostatke, a ističe atribute.

Pred vama je vodič za izbor pravog kupaćeg kostima, napisan jezikom koji sve dame razumeju, a koji će im pomoći da pod suncem izgledaju bez mane.

Atletska građa

Kod atletski građenih dama cilj je kreirati iluziju oblina, što je vrlo lako. Potrebni su vam gornji deo sa postavljenim korpama, svetle boje i šarenilo. Nikako ne kupujte kupaće u formi ravno sečenog topića i muških bokserica. Ovakve kombinacije još više će izraziti vašu atletsku građu.

Ravna zadnjica

Ovde opet u pomoć dolaze ukrasi, rese i nabori, uz pomoć kojih će vaša guza delovati veće. Odlično oružje protiv „daska“ zadnjice su i svetle boje sa vrištećim printovima, koje će uspešno skrenuti pažnju. Na sve to ne bi bilo loše da taj donji deo kupaćeg kostima bude poput polubokserica.

Jednodelni kupaći na jedno rame, sitan karo dezen, jednodelni kupaći na V-izrez, metalik kupaći, upadljive pruge, karneri, kupaći od neoprena, tribal dezen, visok struk, rajsferšlusi, cvetni vez, heklani

Velika zadnjica

Ako imate obimni zadnji deo, tanga i duboki bikini mogu biti veoma neudobni i previše otvoreni. Potreban vam je kupaći kostim sa dosta materijala, kako ne biste non-stop posezale za maramama i peškirima koje vezujete oko struka. Pored toga što morate izbegavati brazilske i druge oskudno sečene modele, morate tražiti one sa dobro pokrivenim donjim i šarenim gornjim delom, koji će napraviti balans vašeg izgleda.

Male grudi
Pravi je izazov pronaći gornji deo koji će odgovarati damama sa manjim poprsjem. Pun pogodak za vas su oni sa naborima, resama i drugim dodacima, koji će stvoriti iluziju većih grudi. Druga opcija su kupaći sa „push up“ efektom, koji će vam dati malo bujnosti.

Ogromne grudi
Bikini koji se vezuje je najveći neprijatelji prsatih devojaka, zajedno sa S, M i L veličinama. Važno je da vam grudi ne kipe iz korpe i da gornji deo sadrži žicu, kako vam prilikom skakanja u vodu i ronjenja ne bi ispale napolje. Obavezno birajte kupaće kostime sa debljim trakama i duplim kopčama i nećete morati da brinete.

Široka ramena

Postoji nekoliko stvari koje će vam pomoći da izbalansirate svoja široka ramena sa ostatkom tela. Prvo, kupite jednodelni kupaći, koji sa strana ima neki print. Upravo će te bočne strane kreirati figuru u obliku peščanog sata. Drugi trik je neki asimetrični dekolte, koji će pažnju usmeriti na gornji deo, a ne na celokupnu figuru.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter