Izvor:
09.06.2017 u 13:44
0

MODNI SAVETI: 5 odevnih komada u kojima ćete ODMAH izgledati privlačnije! (foto)

U potrazi ste za dečko ili jednostavno volite da izgledate najbolje što možete? Koji god da je vaš razlog, sigurno će vas zanimati informacije o modnim komadima u kojima ćete uvek izgledati privlačno. Verovatno ste i same već primetile "čaroban" učinak određenih odevnih predmeta koji vam uvek donesu hrpu komplimenata, a sada su i naučnici potvrdili da je to zaista istina.

Naravno, najvažnije je da se u onome što nosite osećate prijatno, jer tada i najviše zračite, a evo i kojih 5 komada će vas ODMAH učiniti privlačnijom:

Štikla

Što je štikla viša, to je žena privlačnija, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behaviour. Naravno, to ne znači da se mučite na potpetici od 15 centimetara, dovoljne će biti i štikle normalne visine, do 10 centimetara, a najvažnije je da u njima umete da hodate i zračite samopouzdanjem. Tada će vam jedini problem biti da se obranite od udvarača.

Crvena haljina

Ni ovo nije nikakva novost, ali nauka je sada i službeno potvrdila kako će muškarci teško odoleti ženama u crvenom. Pogotovo ako se radi o haljini…

Crna haljina

Ok, o "čarobnom" dejstvu ovog odevnog komada na muškarce možda i ne postoje naučni dokazi, ali mala crna haljina se dosta puta dokazala kao siguran recept za privlačenje pogleda. Pa niste valjda mislili da je klasik bez razloga?

Gola ramena

Mislili ste da muškarce najviše "pali" duboki dekolte ili gole noge? Niste u pravu! Istraživanje provedeno na Unierzitetu New South Wales pokazalo je da muškarce zapravo jako privlače ženske ruke i ramena. Srećom, gola ramena i dalje su jedan od vodećih trendova sezone pa možete istovremeno izgledati seksi i biti u trendu.

"Body-con" haljine

Novozelandski naučnici otkrili su kako muškarce i dalje najviše privlači ženska silueta u obliku peščanog sata, a najbolji komad za njeno isticanje definitivno je "body-con" haljina. Ako ne znate o čemu je tu reč, radi se o superuskim modelima koji ističu ženstvene obline, čak i ako se njima baš i ne možete pohvaliti, vodeće predstavnice ovog trenda su sestre Kardašjian-Džener.

izvor:cosmopolitan
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter