Izvor:
09.06.2017 u 17:07
0

ZABORAVITE NA SOLARIJUM: Napravite losion za samopotamnjivanje od PRIRODNIH sastojaka!

Dolazi nam sezona toplih dana i oblačenje nam je sve oskudnije. Dolaze na red kratke suknjice i lepršave haljivne, šortsevi i bermude. A mnge devojke se odlučuju za odlazak u solarijum.

Dermatolozi strogo upozoravaju da odlaskom u solarijum svoje telo izlažete visokom nivou UV zračenja, koje može biti i do skoro 25 puta veće u odnosu na popodnevno letnje sunce.Ljudska koža nije namenjena velikom izlaganju sunćevog zračenja. U Velikoj Britaniji, gde je odlazak u solarijum jedno od najpopularnijih načina samopotamnjivanja, su se vršila istraživanja gde je otkriveno da je broj ljudi obolelih od raka kože ak 85%! Stručnjaci tvrde da kreme za samopotamnjivanje takođe nisu zdrave i to iz skrivenijeg razloga nego solarijum! Ženama koje često koriste ove kreme se mogu javiti problemi sa plodnošću. To je zato što se u ovim kremama sadrži nivo "dozvoljenih" koktela hormona.

Predstavljamol vam REVOLUCIONARNU metodu samo potamnjivanja, bez ikakvih štetnih hemikalija ili korišćenje solarijuma! Potrebni sastojci: – crni čaj – 8 kesica (organskog porekla) – vanilin ekstrakt – 1 kašičica – voda – 470 ml

Priprema: Stavite vodu i ekstrakt vanile da provre, a zatim nalijte preko kesica čaja i pustite da odstoji 8 minuta. Kada se potpuno ohladila, sipajte tekućinu u bočicu sa pumpicom. Dodatan savet: Pre prskanja, za najbolji efekat, bilo bi dobro da uradite najobičniji piling tela.

Primena na kožu: Naprskajte kožu u nekoliko slojeva, zatim temeljno utrljajte u kožu. Videćete efekat nakon prvog kruga nanošenja. Naravno, potrebno je da prođe minimum sat vremena kako bi koža upila sve sastojke i potamnela. Takođe imajte u vidu, da je ovo potpuno siguran tretman, jer ne sadrži štetne hemikalije, koje mogu nauditi vašem organizmu. Tako da je bezbedan za višestruko korišćenje.

Mogu ja to sama
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter