Izvor:
10.06.2017 u 23:19
0

BIZARNI MODNI TREND: Da li biste nosili žice na noktima? (FOTO)

Savijene žice na noktima su postale aposulutni hit u svetu manikira.

Na Instagramu se pojavio novi manikir rend, koji je osmislila Eun Kjung Park iz Južne Koreje.

Dama koja godinama uspešno vodi svoj salon Unistela, za ovo leto je pripremila neobičan koncept koji se sastoji iz savijenih žica koje se postavljaju na nokte.

Naravno, one su zakrivljene tako da obrazuju zanimljive oblike, a dame koje preferiraju jednostavan stil mogu se odlučiti za običnu žičicu koja prati ivicu noktiju.

Eun ističe da je ovaj trend poprilično zahvalan za žene koje imaju problem sa rastom noktiju, jer vizuelno ovaj manikir može da ih izduži.

Za sada, on je dostupan samo u njenom salonu u Južnoj Koreji, a očekuje se da će se veoma brzo ovaj trend proširiti i po ostalim svetskim metropolama.

b92
Foto: Instagram/nail_unistella

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter