Izvor:
16.06.2017 u 17:37
0

ZA ZAVODLJIV POGLED: Nanesite savršeno AJLAJNER u zavisnosti od OBLIKA OKA!

Kada nemate vremena, a ni želju za kompletnu šminku, dovoljno je da samo izvučete liniju ajlajnerom. Da bi efekat bio savršen, najvažnije je da liniju na kapku uskladite sa oblikom vaših očiju, savetuju holivudski šminkeri i preporučuju sledeće trikove:

* Ako ne spadate u grupu srećnica sa bademastim očima kojima svaka šminka dobro stoji i imate lagano spuštene spoljne uglove očiju, vizuelno ih podignite linijom izvučenom prema obrvi. Počnite s iscrtavanjem ivice gornjeg kapka nešto pre sredine tako da se linija prema krajevima širi. Na početku oka, blizu unutrašnjeg ugla, ne nanosite ajlajner, već stavite malo svetliju senku.

*Okrugle oči izdužite debljom linijom koju ćete produžiti prema krajevu obrve za oko pola centimetra. Uz ivicu donjih trepavica nanesite tamniju senku da ublažite efekat ajlajnera, a maskarom naglasite donje trepavice.

*Blizu smeštene oči vizuelno razmaknite punom linijom koja je na početku oka tanja, a od sredine kapka se širi i nastavlja u vidu "repića" koji možete još da produžite, zbog boljeg efekta.

*Razmaknute oči vizualno približite kratkom linijom koja je na početku oka tanka i postepeno se širi i završava na kraju oka.

Izvor:novosti.rs
Foto:Twitter/beauty and more

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter