Izvor:
19.06.2017 u 20:49
0

OVAJ DEO TELA LETI ŽELIMO SVI DA SAKRIJEMO: Pročitajte kako da vaši laktovi zablistaju!

Koža na laktovima leti je za mnoge žene prava noćna mora. Nakon zime ona postaje suva i crna, pa kada dođe vreme da se skinemo, samo nam laktovi sreću kvare.

Međutim, postoji rešenje.

Prvo treba da omekšate kožu. Za to možete da napravite masku od morske soli, maslinovog ulja i soka pomorandže. Po jedna kašika od svakog sastojka i radite piling dva puta nedeljno.

Zatim na red dolazi izbeljivanje. Za to vam je potreban limun. Presecite ga na pola i laktove stavite u polutke. Ostavite ih na rukama najmanje 10 minuta. Limun ne morate da ispirate, dovoljno je samo da ga umasirate u kožu.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter