Izvor:
28.06.2017 u 20:34
0

DA LI BISTE PROBALE? Krema od sperme usporava starenje!

Iako nije novost da se granice svakodnevno pomeranju kada je u pitanju čovekova težnja da produži život i zadrži mladost- ipak, je revolucionarna vesta da su od nedavno u pordaji kreme od sperme za vitalnu kožu lica.

Sperma je pravi čudotvorac kada je u pitanju lepota kože, a to su potvrdili i naučnici.

Spermidin iz sperme pomaže u proizvodnji ćelija i proteina, nukleinske kiseline. Od sperme koža postaje čvršća i čišća, jer uz nju mitiseri i nepravilnosti nemaju šanse- koža je čak 30 puta zategnutija u odnosu na to kada koristite vitamin E.

A norveška kompanija "Bioforskning" u skladu sa ovim saznanjima razvila je kremu sa ejakulatom koja dokazano usporava starenje za čak 20 odsto.

Takođe, u prodaji je i injekcija za bore sa spermom, kao i maske za lice koje koštaju oko 250 dolara.

b92
Foto: lepotica.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter