Izvor:
26.07.2017 u 17:57
0

DEVOJKE OBRATITE PAŽNJU: Evo zašto se menja boja crnog donjeg veša!

Svaka žena ima gaćice crne boje. Vremenom, baš na međunožju, te crne gaćice postaju riđe ili narandžaste boje, kao da ste tu prosule izbeljivač.

Većina nas žena to pripiše menstruaciji, čak i onda kada nam se godinama nije desila neprijatnost takve vrste. I ispostavilo se da to menjanje boje crnog veša nema veze sa menstruacijom!

Vaša vagina se čisti sama i ne treba joj nikakav sapun, a pH vrednost sekreta direktno zavisi od toga u kom ste danu menstrualnog ciklusa. Kada je pH vrednost visoka, to znači da sledi "izbeljivanje" crnog donjeg veša.

Što praktično znači da imate dve opcije – ili ubuduće preskočite crne gaćice, ili ih nosite ponosno, a na "izblejivanje" gledajte kao na dokaz da vaša vagina ume da brine sama o sebi i da to dobro radi.

Izvor/zena.blic.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter