Izvor:
29.07.2017 u 18:41
0

Previše pudera, prenaglašene obrve :OVO SU NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE PRAVIMO PRI ŠMINKANJU! (VIDEO)

Šminka, kao i svi ostali kozmetički preparati za ulepšavanje, trebalo bi zaista da vam posluže da prikrijete svoje eventualne nedostatke i istaknete ono što je na vama lepo.

Dakle, svaka žena može da bude lepa uz vrlo malo truda. Pravilna higijena je na prvom mestu – čista kosa, mirišljava garderoba, uredni nokti i naravno besprekorna šminka.

Kada je reč o mejkapu, dame često prave grešku između "noćne" i "dnevne" šminke. Za večernje izlaske je prihvatljiva jača šminka, naročito kada je reč o senkama za oči. Međutim, dnevna svetlost je nešto drugo.

Najpre treba voditi računa o puderu – izbor prave nijanse je na prvom mestu, a potom i način nanošenja. Cilj pudera jeste da izjednačite ten. Dakle, treba da se vodi računa da za posledicu nemate "šarenilo" po licu, koje može delovati jako neuredno i odbojno.

Treba biti oprezan i sa rumenilom, a naročito sa obrvama. Sasvim je u redu malo docrtati obrve na mestima gde ste malo preterali sa picentom – obrve nikako ne bi trebalo da vam izgledaju izveštačeno.

Kada je reč o očima, za preko dana dovoljno je malo neutralne senke i jedan do dva sloja maskare. Mrlje od maskare možete da uklonite štapićima za uši.

Na usne nanesite malo sjaja ili labelo rozikaste ili srvene nijanse – daće svežinu vašem licu.

U videu pogledajte koje najgore greške prilikom šminkanja:

Izvor:stil.kurir.rs
Foto:Instagram/ticamaksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter