Izvor:
10.08.2017 u 17:52
0

U TRENDU: Zlatne obrve-hit koji osvaja make up scenu!

Ove godine imali smo prilike da vidimo razne trendove kada su u pitanju obrve: od onih u obliku bodljikave žice do onih koje liče na perje. I dok je na te većina odmahnula rukom jer izgledaju bizarno, već nam stiže novi hit – zlatnim sjajem naglašen luk.

Iako su make up umetnici pokušavali da nametnu ovaj trend i rnije, čini se da je tek ove godine naišao na svoju publiku. Prošlog leta su svi obožavali zlatne senke, dok se ove godine metalik nijansa smestila na obrve.

Kako nositi taj trend, a da ne izgledate smešno pokazala je glumica Margot Robi. Šminkerka Pati Dubrof naglasila je njen luk sa zlatnom senkom. Doduše, u mnogo manjoj dozi no što je to rađeno za revije u Parizu – zlatne čestice su se isticale tek mestimično, i obrve su izgledale prirodno, ali s dozom sjaja.

Izgled poput njenog odlično bi se slagao s letnim preplanulim tenom, dok bi više "zlata" na obrvama mogao biti pun pogodak za vremem praznika.

Izvor: Glorija
Foto: primrscreen/instagram/makeupbyshanig/miaconnor/be_chique/lipladypl

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter