Izvor:
20.06.2016 u 15:29
0

BUDITE U TRENDU I ZAPAŽENE: Nosite “iscepane“ farmerke i visoke potpetice (FOTO)

Definitivno ćete biti u trendu ukoliko ove sezone nosite “iscepane“ farmerke.

One su neizbežan odevni komad ove sezone, posebno u različitim kombinacijama. Tako na primer, elegantniji modeli garderobe, poput bluza i visokih potpetica jarkih boja, ali i atraktivnih košulja na pruge i tufnice, predstavljaju odlične komade u paru sa “iscepanim“ farmerkama.

Takav trend je hit ovog proleća i leta, a vi svakako možete izgledati neodoljivo u pocepanoj odeći, koja je sada neizbežna.

Bilo da je u pitanju formalna i poslovna prilika, nešto opuštenija varijanta ili ukoliko želite da delujete elegantno, pomenuta odevna kombinacija vas neće izneveriti.

U ponudi su različiti modeli i nijanse, vaše je samo da izaberete prema stilu i ukusu. Ukoliko nemate hrabrosti da nosite modele potpuno iscepanih farmerki koje su sada apsolutni modni hit, odlučite se za nešto blažu varijantu ovog modela, sa manjim prorezima na kolenima i butinama, nećete pogrešiti.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/DreamCIoset/fashiondress_up/street_styIes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter