Izvor:
16.08.2017 u 22:14
0

„ČUDOTVORAC“: Ovo će vam zauvek rešiti problem ispucalih noktiju!

Svi žele lepe i zdrave nokte, ali mnogima to nikako ne uspeva.

A ako niste jedna od onih dama koje mogu da puste dugačke nokte bez da im pritom popucaju i počnu da se listaju, imamo odlično prirodno rešenje za vas. Jedan proizvod, koji je na glasu kao “čudotvorac” za kosu i kožu, spasiće i vaše nokte od pucanja, a reč je o kokosovom ulju.

Skaj Hedli, objasnila je kako tačno treba da se koristi na noktima kako biste iz njega izvukli maksimalan učinak.

Za početak, ona preporučuje da, ako možete, izaberete ekstra devičansko kokosovo ulje. Ulje umasirajte na nokte pre spavanja i ostavite da se upija tokom noći. Ako imate problema sa zanokticama, nanesite ulje i na njih.

– To će ojačati vaše nokte, omekšaće zanoktice i hidriraće kožu oko noktiju kaže Hedli.

A uvedete li ovu rutinu dva do tri puta nedeljno, brzo ćete primetiti pozitivne promene na svojim noktima i napokon ćete moći da ih pustite da izrastu.

Izvor: Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter