Izvor:
22.08.2017 u 15:32
0

MIRANDA KER U OPUŠTENOM IZDANJU: Za perfektan stil nije potrebno mnogo novca! (foto)

Odevna kombinacija koja je oduševila žene širom sveta.

Leto nam se polako približava kraju, i lagano nam dolazi prelazni period, tokom kojeg su dame uvek u dilemi šta da obuku.

Sa nestalnim temperaturama i kada je ujutro hladno, a preko dana toplo, slojevito oblačenje je uvek najbolji izbor, a manekenka Miranda Ker dala je prelep primer!

Naime, novopečena supruga milijardera Evana Špigela prošetala je u haljini na preklop A kroja, preko koje je obukla još uvek popularnu teksas jaknu.

Kao i uvek prirodna, Miranda se nije mnogo šminkala, a svoju talasastu kosu do ramena ostavila je da slobodno leprša.

Modni znalci ocenili su ovu kombinaciju kao praktičnu i za svaku priliku, ali i za dame različitih građa tela, jer kroj haljine ima moć da sakrije mnoge nedostatke, od viška na stomaku i zadnjici do celulita na butinama.

Kurir
Foto: instagram/mirandakerr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter