Izvor:
24.08.2017 u 01:06
0

Korisni saveti: KAKO DA SE REŠITE ISPUCALE KOŽE NA PETAMA UZ POMOĆ SAMO JEDNE VOĆKE!

Ispucale pete nisu ništa drugo do estetski problem, te ukoliko ih ne tretirate redovno i ne pružate im potrebnu negu, mogu da postan ružne na oko, ali i veoma bolne. Rešiti se suve kože i malih pukotinama na petama može biti težak zadata, ali vam zato donosimo jedan od najefikasnijih rešenja koje svako od nas poseduje u svom domaćinstvu.

Reč je limunu kao i o vrlo jednostavnom prirodnom tretmanu koji možete odraditi u kućnim uslovima. Neophodan vam je jedan veći limun i dobra volja da rešite ovaj problem.

1. Ukoliko nemate limuna u kući, u radnji obavezno birajte onaj koji je dosta svetlije žute i boje i dosta mekan.

2. Isecite ga na polovine.

3. Obe polovine iscedite tako da vam ostane više limunove pulbe a manje soka.

4. Sada stavite polovine limuna na vaše pete ili pete u kore limuna, svejedno je. Važno je da dobro prionu.

5. Obujte čarape preko toga i držite tako nekih 35 minuta.

6. Skinite čarape. Pipnite pete… Ako su mekane i nežne na dodir ondaznači da je kiselina iz limuna uzradila dobro svoj posao.

7. Završite tretman nanošenjem hranjivog ulja ili melema.

izvor/stiklaipatika

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter