Izvor:
02.09.2017 u 01:01
0

DRAGE DAME: Idealni modni komadi u koje ćete nositi septembru!

Stiže nam jesen 2017, a vi još ne znate kakvi nas džins trendovi očekuju u novoj sezoni? Možda ste već čule da su “skinny” farmerice nakon dugo vremena pale u drugi plan, ali sada je i krajnje vreme da otkrijete kakvi će ih modeli zameniti. Ako želite da budete u trendu, trebaće vam ova četiri ključna komada…

Crveni džins
Crvena je već proglašena bojom nadolazeće sezone, ali niko nje očekivao da će se njome obojiti i farmerice. Ipak, taj trend je već stigao, kako u ormare blogerki, tako i na police popularnih radnji.

“Midi” teksas suknja
Suknje dužine do ili ispod koljena poslednjih godina su na vrhuncu popularnosti, posebno na jesen i u proljeće, a ove sezone svi će nositi modele od džinsa.

Vintidž farmerice
Već smo spomenuli da su uske traperice “out”, a širi modeli s ravnim nogavicama i visokim strukom, kakve nosimo već par proteklih sezona, i dalje su “in” te će biti popularniji nego ikad.

Prevelika jakna
Ni teksas jakne još ne idu nigde, a dizajneri i street style zvezde odlučili su da će ove jeseni najpopularnije biti one predimenzionirane, koje izgledaju kao da ste ih pozajmile od dečka.

izvor/stiklaipatika

foto/arhiva/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter