Izvor:
03.09.2017 u 21:06
0

PRIRODNO I LAKO: Evo kako da se rešite bora smejalica!

Kada ste mlađi, neke linije na licu deluju simpatično, ali sa godinama te linije mogu učiniti da izgledate starije nego što zapravo jeste. Evo kako da se rešite bora smejalica.

. Laser i botoks tretmani

Laserski i botoks tretmani uspešno otklanjaju bore smejalice, međutim problem kod ovih tretmana je taj što su dosta skupi i nisu trajni.

2. Aloe vera

Aloe vera zateže kožu i redukuje linije koje se na njoj pojavljuju, a za bolji efekat je morate redovno nanositi.

3. Papaja

Još jedan prirodan način oslobađanja od bora smejalica je nanošenje papaje na lice. Možete je zgnječiti i naneti kao masku za lice. Pošto je prirodan proizvod, možete je nanositi više puta u toku dana i držati malo duže za bolji efekat.

4. Ovsena kaša

Veoma je dobra u zatezanju lica i može se koristiti kao dobar piling. Potrebno je da napravite pastu od ovsene kaše sa vodom, mlekom ili jogurtom i ostavite da stoji pet minuta.

5. Banana

Možete samo zgnječiti bananu i naneti je na lice ili je pomešati sa medom i neko vreme držati na licu. Primena ove mešavine tri puta nedeljno je efikasan način da se oslobodite bora smejalica.

6. Zdrav gubitak kilograma

Gubitak kilograma je takođe dobar način da se rešite bora. Međutim, ukoliko darstično izgubite dosta kilograma, višak kože će se opustiti i stvoriti naboran izgled.

Najbolji i najbezbolniji način oslobađanja bora smejalica je putem prirodnih proizvoda.Možete koristiti sastojke koje imate kod kuće, koji nisu skupi i koji ne mogu da naštete vašoj koži.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter