Izvor:
08.09.2017 u 18:21
0

PLETENICE OPET U MODI, ALI NE U KOSI: Neće vam biti dobro kada vidite novi svetski trend! (VIDEO)

Istaknute obrve su u modi već nekoliko sezona, a trendovi za njihovo oblikovanje svakim danom postaju sve bizarniji!

Nakon obrva u obliku pera, bodljikave žice i talasastih obrva pomislili smo da je “obrvamaniji” napokon došao kraj, ali su nam kreativne šminkerke dokazale upravo suprotno stvorivši nešto sasvim novo – upletene obrve!

“Pletenica obrve” napravile su pravi bum na Instagramu, ali one ipak nisu sasvim realne, jer je nemoguće isplesti pletenicu tako kratkom dlakom, ali je u potpunosti realno da ih sama docrtaš svojom olovkom koju i inače koristiš.

Sve šta je potrebno jeste jača senka i precizna četkica ili olovka za obrve koja je nešto tamnija od tvoje prirodne boje dlake, kako bi se istakle krivudave linije pletenice. Nakon što ih začešljaš, polako olovkom ili četkicom, iscrtavaš okosnicu pletenice, liniju po liniju, spajajući i ukrštajući je sa prethodnom, tako da na kraju dobiješ pletenicu koja je na početku široke, te se pri dnu sve više sužava.

Kurir
Video: Facebook/Makeup Goals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter