Izvor:
08.09.2017 u 21:47
0

HIT OVE SEZONE: Ova boja laka se odlično kombinuje, prefinjena je i elegantna!

Hladniji dani donose promene trendova, a ovo je jedna od najvećih u beauty svetu. Mi smo oduševljeni njenom praktičnošću, jer u pitanju je 50 NIJANSI…

SIVE!

Kada smo načinili pregled lakova za nokte i njihovih boja koje će dominirati jesenjom paletom, vrlo brzo postalo je jasno kako uz ružičastu, mesta na toaletnom stočiću u novoj sezoni treba napraviti i za lakove u nijansama sivih tonova.

Sivi lak jedan je od većih aktualnih trendova u svetu manikira, koji će svoju kulminaciju bez sumnje imati u hladnijim danima.

Obožavaće ga ljubiteljke minimalizma, koje će sivom bojom uneti svežinu u svoj uobičajeni crno-beli svet. A siva, umesto crne na noktima biće mali stilski pomak za novu sezonu.

Na sivu se možda odvaže i klasičarke. One bi u tom slučaju svoje crvene i ‘nude’ lakove mogle zameniti novim trend tonom, koji takođe može delovati elegantno i profinjeno.

Siva vlada u svim svojim varijantama.

Od bledih i svetlih nijansi, pa sve do dubokih i mračnih. Ona je ledena ili toplija, kada joj se dodaju primese bež tonova.

Kasnije sa praznicima, siva dolazi obogaćena gliterom.

elle.rs

Foto/instagram/nyinthecity

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter