Izvor:
06.10.2017 u 15:33
0

Istine i jedna velika zabluda o grudnjaku!

Grudi su bitan deo izgleda svake žene. Važno je da o njima brinete isto kao o bilo kom delu vašeg tela. Iako se mnoge od nas brinu samo o veličini grudi, to je u stvari najmanje važno. Najbitnije je da budu zdrave. Zato još od puberteta nosimo možda najbitniji deo garderobe – brushalter.

– Danas postoji veliki izbor i važno je da svako prema sebi odabere najudobniji model i prema prilici. Preporuka je da se uvek kad je moguće odaberu prirodni materijali. Kada je odabir brushaltera u pitanju možemo da savetujemo u tom smislu. Zdravlje i udobnost su na prvom mestu- kažu stručnjaci.

Postoje mnoge predrasude vezane za brushalere. Neke žene veruju da će se grudi opustiti ukoliko ih ne nosimo, dok druge misle suprotno. Istina je da brushalter u tom smislu ne igra nikakvu ulogu. Oblik grudi, izgled, težina i položaj zavise isključivo od genetike i fizičke konstitucije žene.

Brushalter tu ne može ništa da izmeni, tokom života tkivo dojki je podložno starenju baš kao i čitavo telo. Tkivo dojki gubi jedrinu i elastičnost a mlečne žlezde atrofiraju. Najnormalnije je da će devojkama i ženama sa većim grudima, one jednostavno padati zbog težine. Za ovo upravo i služi brushalter. Kao potpora – objašnjavaju stručnjaci.

One žene koje nemaju velike grudi često smišljaju različite načine da ih vizuelno povećaju. Najčešće to rade uz pomoć puš apa ili umetaka koje stavljaju u brushalter.

– Najvažnija je udobnost. Puš apovi mogu da stežu i nikako ih ne smete nositi dugo i bez prestanka jer bilo šta što je neudobno može da stvori problem – ističu lekari

Izvor: Žena,blic.rs
Foto: Arhiva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter