Izvor:
06.10.2017 u 16:24
0

Ništa bez bronzera: Ovo su novi trendovi u svetu šminke!

Svako godišnje doba donosi nove ideje kada je šminkanje u pitanju. Vreme se polako menja, a mi vam donosimo trendove lepote koje morate da pratite u predstojećoj sezoni!

– Tamniji ten nego obično je definitivno nešto što je ove jeseni in u svetu šminke. Što se senki tiče obavezno je mešati bar tri boje na kapku i naneti senku i na donji deo oka. Zastupljene će biti najviše zemljane boje sa primesama žute, kao i purpurna boja ali sa osnovama zemljanih tonova- objašnjava jedan bjuti trener.

Dakle, kombinacija zemljanih boja je ono što je preko potrebno da se nađe na vašem licu, ali u neseseru koji nosite svuda sa sobom neophodno je da imate bronzer!

– Obavezni deo šminke ove jeseni je bronzer! Možete ga staviti na celo lice, ili samo vršiti konture sa njim, a moj savet je da koristite mat u boji terakote. Naravno ko voli one bronzere sa svetlucavim česticama i to je dozvoljeno. Dakle, obavezno nanesite bronez, nakon toga malo hajlajter, maskare i vi ste spremni- zaključuje bjuti trener.

Izvor: Aska.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter