Izvor:
10.10.2017 u 14:25
0

Najbolji i najseksi način da nosite crveni ruže ove zime!

Crveni karmin nije tek obična dekorativna kozmetika: stavite ga na usne i transformisaće vaš izgled, ali i predstavu koju imate o sebi kao ženi

Pripremite se za najženstvenije i najseksepilnije oružje zavođenja oduvek, a naročito u vreme partijanja na kraju godine – crveni ruž. Ako ga do sada niste nosile zbog toga što se sa njim osećate previše našminkano, ili zato što niste imale hrabrosti za ovo vatreno usijanje, vreme je da raskrstite sa takvim razmišljanjima.

Još malo podsticaja: smatra se da je crveni karmin ženama isto što je sportski auto muškarcima

Ako ste spremne za femme fatale look epizodu, budite spremne i na savladavanje novih, malo komplikovanijih tehnika nanošenja, kao i na činjenicu da to nije tek obična dekorativna kozmetika: stavite crveni karmin na usne i transformisaće vaš izgled, ali i predstavu koju imate o sebi kao ženi.

Vatreno usijanje

Nanesite koralnocrveni ruž, potom na sredinu donje i gornje usne četkicom utapkajte mešavinu ružičastog i narandžastog, koju ste prethodno pripremili na nadlanici. Ostatak šminke neka bude neutralan.

Drska mala

Olovkom u boji burgunca oivičite usne, potom četkicom nanesite mat ruž u istoj nijansi i za kraj sredinu donje usne pređite koralnocrvenim karminom.

Zabavno i smelo

Olovkom u vatrenocrvenoj ili koralnoj nijansi perfektno iscrtajte usne, ivice osenčite sedefastobelom, potom prstima utapkajte ruž koralne boje.

Vamp grandž

Četkicom nanesite mat ruž u nijansi burgunca, ali tako da izbegavate uglove usana (njih ćete naknadno ispuniti sedefastobelom olovkom), pa potom raspršite mineralni puder po njima. Moćno i misteriozno!

Usne umrljane poljupcem

Zvuči zgodno, ali je teško za izvođenje. Koralnocrveni mat karmin nanesite četkicom na sredinu donje i gornje usne izbegavajući uglove, potom transparentnim sjajem pređite preko ruža, a potom i preko ivica i pustite da povuče pigment sa sobom.

Praktično i kreativno: Kada su jednu mejkap artistkinju pitali kako pravi svoju paletu ruževa, odgovorila je: “U posudu sipam čist pigment boje, pomešam ga sa BB kremom, stavim u mikrotalasnu pećnicu na 30 sekundi i dobijem prekrasne nijanse!

Nova generacija ruževa dizajnirana je tako da se ne skidaju ni kada jedete, te su vam zato za njihovo uklanjanje potrebni čistači bazirani na kombinacijama raznih hranljivih ulja.

Izvor: zenskikutak.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter