Izvor:
10.10.2017 u 17:42
0

PREFINJEN STIL: Kombinezoni u kojima ćete blistati u svim prilikama! (foto)

Iako je leto već uveliko iza nas, u našoj garderobi još uvek ima mesta za neke od najudobnijih modela u kojima smo proveli tople letnje dane…

Od lepršavih haljina do obične bele majice, jesen je pronašla odlične načine kako najbolje od letnjeg ormana preneti u novu sezonu.

Jedan od najpopularnijih komada za kojim ćemo tokom hladnih dana neretko posezati je kombinezon.

Baš poput haljine, kombinezon unosi jednostavnost u svaki orman i u jednom upečatljivom komadu donosi celu kombinaciju. Istovremeno udoban i elegantan, ležeran i formalan, gotovo svaki model kombinezona će se uz pomoć nekoliko pomno odabranih modnih dodataka transformisati iz ležernog u formalni, iz dnevnog u večernji izgled.

Iako je zadržala udobnost, ali i eleganciju naših omiljenih modela kombinezona, nova sezona je uz pomoć novih materijala, tekstura i trendi dezena i boja stvorila njegovo novo i osveženo jesenjsko izdanje. Prozračan lan i pamuk u jesenskim modelima zamenili su topliji i raskošniji materijali poput pletiva, pliša i satena.

Baš poput promena u odabiru materijala, nova sezone donela je i drastične promene u bojama i dezenima. Nakon bele boje i pastelnih tonova, jesen je omiljene modele kombinezona obojila bojama dragog kamenja i tamnim bojama iz neutralne palete. Crni kombinezon je, baš poput male crne haljine, nepogrešiv odabir, a ako tražite savršenu kombinaciju svestranog i neočekivanog, posegnite za jednim od brojnih prugastih modela.

Za glamurozan večernji izgled inspirsan trendom sedamdesetih, jednostavan crni ili sivi kombinezon spojite sa zlatnim nakitom, upečatljivim karminom za usne i toplom bundicom.

Izvor:Stil
Foto: instagram/kaity_modern

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter