Izvor:
11.10.2017 u 15:33
0

Ako ste plavuša, nosite ovih pet boja!

Sledećih 5 boja, plavuše nose daleko bolje nego brinete, riđokose i crnke.

Kao što odećom možete da naglasite seksepilnost tako što ćete akcentovati delove tela koji su vaši glavni aduti, ali i kamuflirati mane, isto tako možete određenom bojom da naglasite svoju platinastu, blonde kosu.

Mi vam u nastavku donosimo 5 boja koje najbolje izgledaju na plavušama.

Metalik

Bilo da preferirate klasičnu srebrnu, ili zelenu metalik, metalik sjaj će vašoj plavičastoj kosi pružiti neki vikinški, anđeoski look.

Bela

Da, slažemo se. Bela fantastično stoji i brinetama i crnkama (riđokosama ipak ne), ali čini nam se da u letnjem periodu, najbolje pristaje plavušama. Jer, preplanuo ten dodatno pojačava nijansu kose, a bela samo još više pomaže da plavuše izgledaju kao boginje leta.

Neutralna nude

Veliki broj plavuša izbegava da nosi kreacije u nude boji plašeći se da će da izgledaju bledo, nevidljivo, ali nude je krajnje elegantna boja i u paru sa drugim može da izgleda prilično skupoceno i seksi. Pogotovo ako je uparite sa crnom.

Pink

Bilo da je u pitanju neka, nežna pastelna nijansa ili ona jarka, neon pink, plavuše je nose na savršen i vrlo ženstven način. Pogotovo ako je ponesu u vidu neke damske haljine.

Intenzivna žuta

Mislimo da je ovo izdanje pun pogodak. Dakle nema promašaja sa žutom bojom kada su plavuše u pitanju, probajte i uverićete se same.

Izvor: pressonline.rs/happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter