Izvor:
15.10.2017 u 15:10
0

VEOMA LAKO: Lak možete skinuti i bez acetona!

Ako ste na putovanju ili ste jednostavno ostali bez acetona, evo kako možete da se rešite oguljenog laka.

Sve smo bile u situaciji da nam lak na noktima ne izgleda baš reprezentativno, a žurimo na važan sastanak. Ukoliko ste u tom trenutku ostali i bez acetona, katastrofa je neminovna.

Međutim, postoji nekoliko trikova uz pomoć koji se može skinuti lak iako nemate pri ruci aceton. Ove metode nisu efikasne kao aceton, ali “vrše poso”.

Jedna od opcija je da koristite parfem. Najbolje je da ti radite na otvorenom, jer miris može biti veoma jak. Nekoliko puta naprskajte vaticu parfemom i laganim trljanjem skinućete lak sa noktiju.

Druga alternativa je gel za čišćenje ruku. Njega takođe nanesite na vatu i zatim istrljajte nokat.

Najneverovatnija mogućnost je da zapravo nanesete drugi lak preko. Preporučuje se prozirni, bilo da je on za jačanje noktiju, brži rast ili samo za sjaj. Nanesite ga u većoj količini i zatim skinite vatom. Ponovite proceudru po potrebi na istom noktu.

Izvor: pressonline.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter