Izvor:
18.10.2017 u 23:13
0

MASLINOVO ULJE: Za savršenu negu grudi! (foto)

Opuštanje grudi je prirodni proces, koji se događa kako starimo, s obzirom na to da naše grudi s godinama gube čvrstoću i elastičnost. Ipak, postoje i drugi faktori koji utiču na njihovo opuštanje, od naglog mršavljenja ili debljanja, loše ishrane, prekomerne konzumacije alkohola i cigareta do trudnoće, dojenja, nošenja pogrešnog grudnjaka itd.

U grudima ne postoje mišići, već se one sastoje od masnog tkiva i mlečnih žlezda pa im je potrebna kvalitetna njega, kako bi što duže ostale čvrste. A jedna namirnica iz vaše kuhinje je savršen izbor kada je nega grudi u pitanju.

Reč je o maslinovom ulju!

Masaža grudi maslinovim uljem odlična je kućna tehnika za njihovo učvršćivanje, jer je ono bogato antioksidansima i masnim kiselinama, koje mogu “poništiti” štetu uzrokovanu slobodnim radikalima te spriečiti dalje opuštanje. Uz to, ovo ulje blagotvorno utiče i na tonus, kao i izgled kože.

Sve što treba da uradite je: malo maslinovog ulja sipajte na dlanove te ih trljajte, dok se ulje ne zagrijete. Masirajte grudi kružnim pokretima prema gore i to otprilike 15 minuta, kako biste poboljšali cirkulaciju i stimulisali regeneraciju stanica.

Za maksimalne rezultate, primenjujte ovu tehniku 4-5 puta nedeljno.

Izvor: Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter