Izvor:
23.10.2017 u 13:29
0

JESENJI TREND: Mantili za hladnije dane!

POČETAK jeseni pravi je trenutak da nabavite novi mantil, jer će biti sve više kišovitih dana, koje ćete razvedriti modelom i bojom po vašem ukusu. Sa klasičnim krojem nikada ne možete da pogrešite, figuru možete da naglasite kaišem stegnutim u struku, a visoka kragna će vas zaštititi od kiše i vetra.

U najnovijim kolekcijama preovlađuju jarke boje, poput crvene, koja je apsolutni hit, kao i žute i zelene. Nijanse bež su uvek dobar izbor jer se lako kombinuju uz različitu garderobu. Ipak, najvažnije je da izaberete boju koju volite i koja će se uklopiti uz vašu odeću, dok će ljubiteljke svedenog uvek izgledati odlično u crno-belom dezenu.

Dužina mantila zavisi od odeće uz koju ga nosite. Tako bi uz suknje i haljine trebalo da birate duži model koji ih prekriva, a ako preferirate pantalone, kraći mantil je bolji izbor.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter